Informatie

Reputatie

Reputatie komt te voet en gaat te paard. Niemand is blij om op het “zes uur journaal” uit te moeten leggen dat zijn of haar organisatie niet heeft voldaan aan wet- en regelgeving. Nog vervelender is het om toe te moeten geven dat preventie met één muis klik geregeld had kunnen worden. Relian is er om uw organisatie te helpen en te ondersteunen. Registreer voor een abonnement en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Onboarding

Onboarding is een zeer ruim begrip en kan een tijdrovende aangelegenheid worden. Nieuwe cliënten, klanten, investeringspartners, leveranciers, aandeelhouders, eigenaren en anderen zullen moeten worden gescreend tegen sanctielijsten en andere relevante en beschikbare data. Andere criteria zullen meegewogen moeten worden en beoordeeld. Continue monitoring na acceptatie is een belangrijk kenmerk van de Relian-modules. Ons systeem koppelt diverse bronnen om te raadplegen en resultaten kunnen worden vastgelegd in een overzichtelijk en systematisch rapport.

Screenen

Het screenen tegen (inter) nationale sanctielijsten hoort een standaardprocedure te zijn in uw risicomanagementsysteem. Klant-, leveranciers- en andere screening van belanghebbenden en enhanced due diligence zullen een belangrijke peiler zijn onder uw beleid. We bieden een up-to-date database en nog veel meer functies die u helpen uw risico in kaart te brengen en een rapport op te stellen over de resultaten van uw bevindingen. Media berichten, landenrisicobeoordeling en gerelateerde informatierapportage zijn andere voorbeelden die in de screening zijn opgenomen. Wij vertellen u graag meer.

Audit trail

Uiteraard bieden de rapporten die u produceert een zogenaamd audit trail. Het gebruik van ons platform zorgt er voor dat u altijd uw werkzaamheden en beoordelingen met betrekking tot uw nalevingsverplichtingen kunt bewijzen. We volgen de marktontwikkelingen op de voet en zullen onze modules en functionaliteiten aanpassen en verder verbeteren om u in staat te stellen om aan uw verplichtingen te kunnen blijven voldoen. We staan ​​altijd open voor suggesties en we verwelkomen feedback van onze gebruikers.

Modules

De afgelopen tijd is Relian aanzienlijk gegroeid en dat geldt ook voor het aantal modules dat we aanbieden. We overwegen voortdurend of nieuwe klantgroepen op maat gemaakte oplossingen nodig hebben en lanceren dan graag weer een nieuwe module voor onze familie. Registreer voor een gratis demo en log in op ons platform om de opties te verkennen. We hebben flexibele stand-alone modules, maar ook een geïntegreerde versie die data feeds levert aan uw kantooromgeving-software. We helpen en ondersteunen u graag. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een uitgebreide toelichting.

Hulp bij implementatie

Wij begrijpen heel goed dat ingewikkelde regels en voorschriften een significante uitdagingen voor uw organisatie vormen. We beschouwen onszelf eigenlijk een beetje als een gereedschap leverancier. Dat gezegd hebbende, kunnen wij ons voorstellen dat het plezierig kan zijn als u bij het implementeren van onze modules in uw organisatie onze hulp kunt inroepen. We werken graag met u samen op locatie of op afstand. We ondersteunen start-ups en praktijk beoefenaars, evenals grotere bedrijven en multinationals. Laat ons weten wat u zoekt. We vinden altijd een oplossing die voor u werkt.

Modern Risico Management en strikte Compliance wetgeving vereisen een snelle en accurate verificatie en dossier opbouw.