Bedrijf

Relian is opgericht in 2009 met als doel een geavanceerde Wwft en Wtt zoek- en rapportage applicatie te ontwikkelen voor notarissen, belastingadviseurs, advocaten, fondsen en andere (financiële) dienstverleners.

Al in het eerste jaar groeide Relian door naar een online uitgever van specifiek vormgegeven abonnementen. Het aanbod van abonnementen is snel gegroeid, gedreven door de ambitie om eerste keus te worden voor onze klanten.

In 2011 heeft Relian B.V. EUscan B.V. overgenomen en daarmee een leidende positie in Nederland verworven. Met het klantenbestand van EUscan heeft Relian toegang gekregen tot internationale markten. Hoewel de technologie van EUscan al meteen bij de acquisitie is vervangen door die van Relian, heeft het wel voor groei gezorgd.

Na de succesvolle integratie van EUscan in Relian focust het bedrijf zich op internationale groei en doorontwikkeling van haar modules. Inmiddels is ook de klant basis veel diverser geworden.

In januari 2018 is het ISO certificaat verkregen voor “information security management”. Naast het verder uitbreiden van de klant doel groepen voor de bestaande modules, proberen wij ook uit te breiden in andere business sectoren. De kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij het bouwen en onderhouden van ons platform voor de juridische en financiele sector, proberen wij nu ook toe te passen op een data platform voor de medische sector. Wij hebben hoge verwachtingen van onze toegevoegde waarde op dit gebied.

Modern Risico Management en strikte Compliance wetgeving vereisen een snelle en accurate verificatie en dossier opbouw.