Links

Links & Partners

financial-control.nl

Financial ControlFinancial Control by Marselis & Van Riemsdijk is expert in het ontwerpen en implementeren van uw Business Control Framework.

Na de opzet van relevante elementen van Corporate Governance aan de hand van de Code Tabaksblat/Frijns richten wij het Risico Management van uw organisatie met u in. Daartoe houden we een workshop waarin we de risico's identificeren, classificeren en beoordelen: wat gaan we ermee doen. Op deze manier worden uw Business Risico's in kaart gebracht en beheerst.

Daarnaast beoordelen we de risico's in uw financiĆ«le processen. We brengen de belangrijkste processen op hoog niveau in kaart en ontwerpen beheersmaatregelen: de financial controls.

Natuurlijk stopt het daar niet. Financial Control zorgt voor de implementatie binnen uw organisatie, inclusief de documentatie en de training van de medewerkers.

Als sluitstuk richten we voor u een assurance proces in, waarbij u eens per kwartaal in uw management team vergadering een update van de elementen van het Business Control Framework bespreekt en beoordeelt inclusief compliance

Voor verdere informatie: www.financial-control.nl

Modern Risk Management and Regulatory Compliance require fast and accurate verification of identities.